Historia

Kunnanjohtaja Paavo Rinnemaa perusti Joroisten Palveluasunnot ry:n vuonna 1991. Yhdistys omistaa Palvelutalo Mansikkapaikan.

Mansikkapaikan päärakennus Toivola ja sen pihapiirissä olevat rivitalot valmistuivat vuonna 1993.  Toivolan laajennusosa rakennettiin vuonna 2002. Laajennusosan myötä palvelutalo peruskorjattiin ja sen keittiötä laajennettiin. Samalla valmistui dementiakoti Onnela, pienryhmäkoti sekä neljä palveluasuntoa eli nykyinen Rauhala ja kehitysvammaisten hoitokodille vuokrattu pienryhmäkoti.

Vuoden 2002 laajennuksen yhteydessä rakennettiin myös toinen väestösuoja, pesula, henkilökunnan sosiaaliset tilat, kokoushuone sekä harrastetoimintaan suunniteltu monitoimitila. Palvelutalon kokonaispinta-ala on 3030m².

Vuonna 2015 kehitysvammaisten hoitokoti muutti pois Mansikkapaikasta ja siltä vapautuneet tilat peruskorjattiin ja dementiakoti Onnela sai kuusi lisäpaikkaa eli palvelutalo laajentui 52 paikkaiseksi.

Vuonna 2018 Joroisten Palvelutalo yhdistys laajentaa toimintaansa uusilla palveluilla, joita ovat Kuntouttava Päivätoiminta ja Koti Mansikka.  Koti Mansikka tarjoaa Joroislaisille kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, lapsiperhepalveluita, saattaja- ja asiointiapua sekä kotitalkkaripalveluita.
Yhdistyksellä on lupa yksityisten terveyspalveluiden antamiseen.

Kuntouttava päivätoiminta käynnistyy Palvelutalo Mansikkapaikan Toivola-salissa 3.7. 2018.

Google Maps