Palvelut

Palveluasuminen

Rauhallinen ja viihtyisä oma koti yhteisen elon ja ilon keskellä. Joroisten Palveluasunnot ry:n Mansikkapaikka tarjoaa kodikkaan kodin viidellekymmenellekahdelle ikäihmiselle.  Mansikkapaikassa on kolme yksikköä: Toivola, Rauhala ja Onnela, sekä lisäksi kuusi vuokra-asuntoa pihipiirin rivitaloissa.

Toivola

16 viihtyisää palveluasuntoa, joiden koot vaihtelevat 41 m2-56m2. Asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone-wc ja oma parveke.

Palveluasuntojen asukkailla on lisäksi mahdollisuus ruokailla ruokasalissa ja käytössään yhteiset oleskelu- ja saunatilat.

Rauhala

Neljän asukkaan ryhmäkoti, jossa asukkailla on omat makuuhuoneet, joiden yhteydessä on kylpyhuone-wc ja oma parveke.  Asukkailla on yhteinen oleskelu-ruokailutila.

Lisäksi Rauhalassa on 4 palveluasuntoa, joiden koko 41,5 m2. Asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone-wc ja oma parveke.

Onnela

Kahdenkymmenen muistisairaan asukkaan erityisryhmäkoti, jossa asukkailla on omat huoneet, joiden yhteydessä on oma kylpyhuone-wc.

Onnelan asukkailla on yhteinen ruokasali ja saunatilat.  Onnelasta on suora uloskäynti viihtyisälle, aidatulle ja näin ollen turvalliselle sisäpihalle.

Rivitalojen vuokra-asunnot

Pihapiirin rivitaloissa Joroisten Palveluasunnot ry:llä on kuusi vuokra kaksiota, 56m2. Asunnoissa on keittiö, makuuhuone, olohuone, kylpyhuone, sauna ja erillinen wc, sekä katettu etuterassi ja ulkovarasto. Rivitalojen edustalla on viihtyisä katos ulkotakkoineen.

Google Maps