Palvelut

Kotipalvelu

KotiMansikan kotipalvelu auttaa itsestä huolehtimisessa, kuten pesu- ja pukeutumisasioissa, arkiaskareissa, ruuanlaitossa, pienissä kodin siivouksissa ja kauppa-asioissa. Kotipalvelu mahdollistaa omaishoitajille vapaahetkiä tulemalla kotiin hoitamaan läheistä. Tuemme myös yhteydenpidossa läheisiin hyödyntäen nykyteknologiaa ja autamme tarvittaessa atk-asioissa, lomakkeiden täytössä ja ohjaamme erilaisissa tukihakemuksissa.

Kotisairaanhoito

KotiMansikka tarjoaa sairaanhoidollisia palveluja kotiin kuten esimerkiksi;

leikkauksien ja hoitojen jälkeiset seurantakäynnit kotona, saattohoidot, haavanhoidot, verenpaine- ja sokeriseurannat, lääkitykset, verinäytteenotot, injektioiden pistot, katetroinnit ja avanteiden hoidot, ompeleen ja hakastenpoistot, sekä muut yksilöllisen tarpeen mukaiset hoidolliset palvelut.

Lapsiperhepalvelut

KotiMansikka tuo tukea arkeen niin arkiaskareissa avustaen, kuten siivous-, ruuanlaitto-, pyykinpesuapua tai vanhemmuuden vahvistajana tukemalla ja yhdessä tehden. Sairaanlapsen hoito onnistuu kauttamme, kuten myös tilapäinen lasten kotihoito. Palvelumme suunnitellaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti perheen kokonaisvaltaista hyvinvointia tukien.

Saatto- ja asiointiapu

KotiMansikka saattaa lääkäri- ja tutkimuskäynnit, sekä erilaiset asiointikäynnit, kuten esim. kauppa-, pankki-, apteekkikäynnit. Avustamme myös ajanvarauksissa sekä opastamme asioinnissa.

Kyläkyyti

KotiMansikan kyläkyyti mahdollistaa niin harrastusten säilymisen kuin kyläily- ja torireissut tai juhlavierailut. Kuljetamme yksilöllisen tarpeen mukaisesti ja tarvittaessa olemme myös seurana.

Kotitalkkari

KotiMansikan talkkaripalvelu huolehtii pienistä kodin töistä niin ulkona kuin sisällä. Pihatyöt nurmenleikkuusta lumitöihin onnistuvat ja sisällä vaihtuvat niin sulakkeet kuin lamput. Kotitalkkari tekee esteettömyyskartoituksia ja niihin liittyen myös pieniä muutostöitä. Kotitalkkari huolehtii tarpeen mukaan kodistasi pitkien poissaolojen aikana.

Tukipalvelut

KotiMansikasta saat apua kodin pienempiin ja isompiin siivouksiin tai ikkunanpesuun. Pyykkihuollon tarpeeseen vastaa KotiMansikan pesulapalvelu.

Lahjakortit

KotiMansikan yksilöllisesti suunnitellut lahjakortit tuovat saajalle iloa ja sisältöä elämään. Tarjoa läheisellesi haluamallasi summalla esimerkiksi avustettu ulkoilu-, leivonta-, tai ruuanlaittohetki tai saattajan kanssa tehty retki torille, kahvilaan, teatteriin tai konserttiin. Tai ilahduta ikkunanpesulla tai viikkosiivouksella.

Google Maps