Ruokailu

Tiloissamme tuoksuva ruoka ja leivonnaiset lisäävät Mansikkapaikan kodikkuutta ja viihtyisyyttä. Keittiötoiminnastamme vastaa Lounasruokala Ahomansikka Oy . Aino Sigvart ja hänen ammattitaitoinen henkilökuntansa ylläpitävät tiloissamme lounasruokala Ahomansikkaa, huolehtien maukkaiden ja ravintosuositusten mukaisten aterioiden valmistamisesta asiakkaillemme.

Asiakkaamme ostavat kaikki päivittäiset ateriat (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) sisältävän ateriapaketin Ainolta. Tiloissamme sijaitsevan keittiön ansiosta ruoka-ajat ovat joustavia ja välipaloja on saatavilla tarpeen mukaan, vuorokauden ajasta riippumatta.

Ruokalistan suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota asiakasryhmämme korkeaan ikään ja erityspiirteisiin. Keittiöhenkilökunta tuntee jokaisen asiakkaan henkilökohtaiset ruokavaliot, joiden mukaan ateriat toteutetaan. Ruokalistoissa huomioidaan myös juhlapäivät, vuodenaikojen vaihtelut sekä tapahtumat.

Ruokailut tapahtuvat kolmessa ruokasalissa, ja yhteinen ruokailuhetki on tärkeä osa Mansikkapaikan yhteisöllisyyttä. Omaiset voivat ruokailla tai nauttia kahvihetkestä yhdessä asiakkaidemme kanssa omakustanteisesti.

www.ahomansikka.fi

Google Maps