Asunnot ja tilat

Palvelutalomme koostuu kolmesta yksiköstä: Toivolasta, Rauhalasta ja Onnelasta.

Jokaisella asiakkaallamme on käytössään vähintään yksi huone ja omat wc- ja peseytymistilat. Kaikki asuntomme ovat esteettömiä ja inva-mitoitettuja. Kylpytilat on varustettu nousemista ja liikkumista helpottavilla tuilla. Palveluasunnoissa on omat parvekkeet tai pihaterassit ja dementiakodissa oma, aidattu sisäpiha.

Avarat ja viihtyisät ruokailu-, oleskelu-, harraste- ja saunatilat ovat asiakkaidemme yhteiskäytössä. Talon edustalla on viihtyisä terassi ja sisäpihalla ulkotakka katoksineen. Pidämme hyvää huolta tilojemme viihtyisyydestä, kodikkuudesta ja siisteydestä.

Jokainen asiakas sisustaa kotinsa omilla kalusteillaan viihtyisäksi ja itsensä näköiseksi.

Asiakkaamme solmivat vuokrasopimuksen Joroisten Palveluasunnot ry:n kanssa, ja he saatavat olla oikeutettuja Kelan eläkkeensaajan asumistukeen. Autamme asiakkaitamme asumistukihakemusten laatimisessa.

Toivola

Toivolassa on 21 palveluasuntoa, kooltaan 41 m²: kaksioita. Asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone-wc sekä oma parveke tai pihaterassi.

Rauhala

Rauhala on neljän asukkaan pienryhmäkoti, jossa asukkailla on omat makuuhuoneet. Makuuhuoneiden yhteydessä on oma kylpyhuone-wc ja parveke. Rauhalan oleskelu-, ruokailu- ja kodinhoitotila ovat asukkaiden yhteiskäytössä.

Rauhalan yhteydessä on myös 4 palveluasuntoa, kooltaan 41,5m². Asunnoissa on tupakeittiö, makuuhuone, kylpyhuone-wc sekä oma parveke.

Onnela

Onnela on muistisairaiden erityisryhmäkoti, jossa on 20 asiakaspaikkaa. Asukkailla on omat huoneet, joiden yhteydessä on kylpyhuone-wc , 20-22m². Asukkailla on yhteinen ruokasali sekä oleskelu-, tv- ja saunatilat.

Onnelasta on suora uloskäynti viihtyisälle ja aurinkoiselle sisäpihalle, joka on aidattu asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi.

Seniorikodit

Seniorikodit  käsittävät  viisi vuokrakaksiota. Asunnoissa on keittiö-olohuone yhdistelmä, erillinen makuuhuone, kylpyhuone/WC ja oma ulkoterassi.  Asunnon koko on 40 m2. Asunnot ovat esteettömiä ja niissä on inva-varustetut keittiöt ja WC/kylpyhuoneet.

Seniorikodin asukkaiden alaikäraja on 55-vuotta. Asumismuoto on tarkoitettu henkilöille, joille esteetön koti, helppo liikkuminen kirkonkylässä ja asumisympäristön turvallisuus ovat tärkeitä.

Rivitalojen vuokra-asunnot

Mansikkapaikan pihapiirin rivitaloissa on kuusi 56m² vuokrakaksiota. Asunnoissa on keittiö, makuuhuone, olohuone, kylpyhuone, sauna, erillinen wc, katettu etuterassi sekä erillinen ulkovarasto. Rivitalojen edustalla on viihtyisä, ulkotakalla varustettu oleskelukatos. Asunnot omistaa Joroisten Palveluasunnot ry.

Google Maps