Hinnasto

Vuokra

Palvelutalo Mansikkapaikka jakautuu kolmeen yksikköön, jotka ovat TOIVOLA, RAUHALA ja ONNELA. Palvelutalo Mansikkapaikassa on kahdenlaisia asuntoja, kaksioita ja ryhmäkotiasuntoja.

Toivolassa ja osin myös Rauhalassa asunnot ovat kaksioita, joissa kaikissa on olohuone-keittiö, erillinen makuuhuone, kylpyhuone-WC ja parveke tai pihaterassi. Näiden asuntojen koko on 41-41,5m2 ja kuukausi vuokra 624,42 e/kk.  Vuokra sisältää veden, lämmityksen, sähkön ja turvatekniikan.

Onnela on ryhmäkoti ja myös osa Rauhalasta muodostaa ryhmäkodin, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone ja kylpyhuone-WC, sekä yhteiskäytössä olevat oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat.  Ryhmäkodissa olevien henkilökohtaisen huoneiden koko on 20-22m2 ja kuukausivuokra 624,42 e/kk.  Vuokra sisältää veden, lämmityksen, sähkön ja turvatekniikan.

Onnelan kodit on tarkoitettu henkilöille, joilla on muistisairaus ja vaarana eksyä.  Onnelassa on oma turvallinen ja viihtyisä sisäpiha.

Talossa on kolme saunaa, kolme yhteisöllistä ruokailutilaa, joista suurin on Toivola-Sali, viihtyisät oleskelutilat ja kesäterassi.

Asiakkaat ovat vuokrasuhteessa yhdistykseen ja heillä voi olla mahdollisuus saada Kelan asumistukea. Lisätietoa eläkkeensaajan asumistuesta löytyy kelan kotisivuilta: www.kela.fi/asumiseen-tukea_elakkeensaajan-asumistuki

Hoiva- ja ateriapalvelumaksut

Hoivasta sekä ateriapalvelusta asukasta laskuttaa Pohjois-Savon hyvinvointialue. Hoivamaksu määräytyy asiakkaan tulojen perusteella.  Hoivapalvelut sisältävät asiakkaan palvelutarpeen mukaisen hoidon, vaatehuollon ja kodin siivouksen.
Lääkkeet asiakas maksaa itse.

Google Maps