Omaiset

Läheisen ikääntyessä, sairastuessa ja hänen toimintakykynsä heikentyessä kotona selviytyminen voi käydä vaikeaksi. Oma koti on meille se rakkain paikka, mutta siellä selviäminen elämän loppuun asti ei aina ole mahdollista. Palvelutalo Mansikkapaikka kodikkaine asuntoineen ja kattavine hoiva- ja huolenpitopalveluineen tarjoaa tuolloin hyvän asumisvaihtoehdon.

Tarjoamme kodikasta ja turvallista asumista sekä hoivaa ja hoitoa ihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea päivittäisissä toiminnoissaan.

Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan palvelutaloomme ennalta sovittuna ajankohtana. Näin saatte parhaiten käsityksen toiminnastamme, tiloistamme, ilmapiiristämme ja henkilökunnastamme.

Läheisen muuttaminen palvelutaloon tarkoittaa suurta muutosta koko lähipiirille. Uusi tilanne vaatii sopeutumista ja herättää erilaisia tunteita ikävästä ja surusta helpotukseen. Kaikki nuo tunteet ovat normaaleja ja oikeutettuja.

Arvostamme perhekeskeisyyttä, ja omaiset sekä tuttavat ovat aina tervetulleita vierailulle Mansikkapaikkaan. Toivomme teidän olevan osa läheisenne arkea myös hänen muutettuaan palvelutaloon.

Asiakkaamme asuvat luonamme omissa kodeissaan ja meillä ei ole erillisiä vierailuaikoja. Olette aina tervetulleita ottamaan osaa tapahtumiimme ja harrastustoimintaamme. Voitte myös aina halutessanne ruokailla ja viettää kahvihetkiä omakustanteisesti ruokasalissamme tai kiehauttaa kahvit läheisenne omassa kodissa.

Teillä on myös mahdollisuus osallistua läheisenne hoitoon. Erityisesti toivomme teidän osallistuvan hoitokokouksiin ja lääkärikäynteihin.

Google Maps