Yöhoitajaksi Mansikkapaikkaan

JÄSENEKSI HUIPPUTIIMIIN!

Palvelutalo Mansikkapaikka etsii yöhoitajaa täydentämään moniammatillista työryhmäänsä. Oletko sinä juuri hän?  Haluatko tulla turvaamaan asiakkaillemme rauhallisen ja turvallisen yöunen.

Joroisten Palveluasunnot ry:n omistama Palvelutalo Mansikkapaikka on tunnettu laadukkaista palveluasumisen palveluista, sekä osaavasta ja iloisesta henkilökunnastaan.

Yöhoitajan tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohdasta sovitaan.

Hakijoilta edellytämme:
– Lähi- tai perushoitajan tutkintoa ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä 28.6.1994/556) mukaista laillistusta.

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

– Eduksi katsotaan vanhustyön ja/tai muistisairaiden hoidon osaaminen

– Halua tehdä kokonaisvaltaista hoitotyötä asiakkaan palvelutalokodissa ja tasavertaisena työtiimin jäsenenä

– Innostusta ja uudenlaista raikasta näkemystä vanhuspalveluiden kehittämiseen ja omahoitajuuteen

– Kykyä itsenäisten ratkaisujen tekemiseen

– Empaattista palveluasennetta

Mansikkapaikassa on yövuorossa aina kaksi lähihoitajaa. Työvuoron kesto on klo. 21-7:05. Yöhoitajat suunnittelevat autonomisesti työvuoronsa. Ennen yövuorojen aloittamista perehdyt päivävuoroissa asiakkaisiin, talon toimintaan, turvallisuusohjeisiin ja suoritat tarvittavat lääkeluvat. Ensim-mäiset yövuorot teet kokeneen yöhoitajan työparina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Joroisten Palveluasunnot ry on luotettava työnantaja ja yhdistyksenä toiminnassaan ja sen kehittämisessä hyvin joustava. Päätösten tekeminen tapahtuu lähellä ja pystymme viemään kehittämisideoita nopeastikin eteenpäin. Myös esimiehen tuki on lähellä ja asioihin sekä epäkohtiin puututaan nopeasti.

Työsuhde-etuihin kuuluu:
-Kattava työterveyshuolto, varhaisen tuen malli työssäjaksamisen tukena
-Liikunta- ja kulttuurisaldo (ePassi, Smartum)
-Yksilölliset työvaatteet
-Tyhy-päivät, hedelmäkattaus kuukausittain, koko tiimin pikkujoulut

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Vapaamuotoinen hakemus tulee lähettää 27.9.2021 klo.15:00 mennessä
sähköpostitse osoitteeseen eine.kinnula@mansikkapaikka.fi. Viestin aihe: ”Mansikkapaikan yöhoitaja”.  Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Toimithan pian, sillä pidämme työhaastatteluja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Eine Kinnula,
puh. 040 823 1140.

Tutustu toimintaamme kotisivuilla www.mansikkapaikka.fi ja fb-profiilissa Joroisten Palveluasunnot ry, Palvelutalo Mansikkapaikka.

Odotamme hakemustasi ja sinua täydentämään iloista työtiimiämme!

 

 

Google Maps